Poliţiştii formaţiunilor rutiere din întregul judeţ au acţionat în vederea responsabilizării tuturor participanţilor la trafic în scopul respectării cu stricteţe a normelor ce reglementează circulaţia pe drumurile publice.

Trei şoferi au rămas fără permise pentru nerespectarea semnalului regulamentar al agentului rutier şi depăşirea cu peste 50 km/oră a vitezei legal admise pe un anumit sector de drum.

În contextul acţiunilor desfăşurate de poliţişti a fost constatată şi comiterea unor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, pe numele şoferilor identificaţi în trafic întocmindu-se dosare penale.

Este cazul a doi conducători auto care au fost depistaţi de echipajele Serviciului Rutier conducând autoturisme a căror autorizaţie provizorie de circulaţie expirase. Un tânăr de 19 ani, din localitatea Coca, a fost oprit pentru control pe Drumul Naţional 19 A, între Ciuperceni şi Livada, iar cel de-al doilea şofer anchetat de poliţişti a fost depistat în trafic, pe Strada Teilor din oraşul Livada, infracţiunea reţinută în sarcina lor fiind conducere pe drumurile publice a unor autoturisme neînmatriculate.