Scoala “Petofi Sandor” din Livada a organizat joi workshop-ul cu tema “Scoala si comunitate – valori comune”. Actiunea s-a desfasurat la sala de conferinte a Motelului Dan din orasul Livada. Aici a fost organizata si o bogata expozitie a elevilor cu desene si icoane pictate pe sticla.

La eveniment au participat invitaţi de onoare, precum primarul oraşului Livada, Piricsi Arthur sau directorii şcolilor din Livada şi Medieşu Aurit, dar şi al Liceului Tehnologic „George Bariţiu” din Livada.

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului “Idei si fapte bune pentru elevi, scoala si comunitate”, realizat cu sprijinul Fundatiei Centrul Educatia 2000+, în cadrul programului „Parteneriat pentru educatie” finantat de Fundatia Soros Romania.

Potrivit organizatorilor proiectului, misiunea acestei întruniri a fost de a facilita identificarea celor mai bune cai de creare si dezvoltare a parteneriatului dintre scoala si comunitate si exemple de buna practica, pentru asigurarea sustinerii educatiei si dezvoltarii comunitatii.