Doi tineri, de 19 şi 20 de ani, sunt suspectaţi de poliţiştii Secţiei 2 Livada Poliţie Rurală că au agresat un localnic din Potău şi i-au sustras suma de 67 de lei. Cei doi suspecţi sunt reţinuţi pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Victima infracţiunii, un bărbat de 51 de ani, din Potău, a sesizat Poliţia duminică dimineaţa, reclamând că în cursul nopţii a fost bătut de două persoane necunoscute, care i-au furat şi o sumă de bani.

Poliţiştii Secţiei 2 Livada au depistat şi reţinut în scurt timp cele două persoane suspectate de comiterea tâlhăriei. În urma anchetei s-a stabilit că tinerii au pătruns pe timp de noapte în locuinţa consăteanului lor, profitând de faptul că uşa de acces era neasigurată, l-au lovit pe acesta cu pumnii şi picioarele, furându-i suma de 67 de lei, găsită în buzunarul hainei. Tinerii sunt cercetaţi în stare de reţinere sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.