Viking Moto Club Satu Mare anunţă organizarea celei de-a opta ediţii a petrecerii motocicliştilor – „Viking Moto Party” – cel mai tare chef din nord-vestul Transilvaniei. Evenimentul se va desfăşura în comuna Petreşti, în zilele de 3 şi 4 august, având în program diverse activităţi distractive, dar şi momente artistice.

Astfel, pe lângă jocurile specifice petrecerilor cu motociclişti (beer jumping, aruncarea cu toporul, skander sau concursul celor mai frumoase motociclete), vor avea loc şi o defilare spectaculoasă între municipiul Carei şi comuna Petreşti cu toate motocicletele participante la eveniment, un erotic live show pe cinste, concurs de tricouri ude pentru fete şi nelipsitele concerte rock cu trupe din ţară.

Preţul unui bilet de o zi costă 25 de lei, iar pentru două zile 40 de lei. Biletele se pot achiziţiona la faţa locului, iar pentru cei care doresc şi campare, aceasta este gratuită în incinta locaţiei (terenul de sport al comunei). Vor fi amplasate timp de două zile corturi cu mâncare caldă şi băutură rece.